KONTÉNERHÁZAK-

KÖNNYŰ ACÉL HÁZ.

Gyors építési idő: A könnyűszerkezetes házak gyorsabban építhetők fel, mint a hagyományos tégla- vagy betonszerkezetes házak. Az acél elemek könnyen illeszthetők és összeszerelhetők a helyszínen.

Könnyű súly: Az acél könnyű, de erős anyag, így a könnyűszerkezetes házak jellemzően könnyebbek lehetnek, mint a hagyományos szerkezetű házak. Ez lehetővé teszi a könnyebb alapok használatát és csökkenti a terhelést az épület struktúrájára.

Rugalmas tervezés: Az acél könnyen formázható és hajlítható, így a könnyűszerkezetes házak tervezése sokkal rugalmasabb lehet, mint a hagyományos szerkezetek esetében. Ez lehetővé teszi számos egyedi és kreatív tervezési lehetőséget.

Energiahatékonyság: A könnyűszerkezetes házak könnyen izolálhatók és hatékony hőszigetelő anyagokkal kombinálhatók, ami segíthet csökkenteni az energiafogyasztást és a fűtési, hűtési költségeket.Szilárdság és tartósság: Az acél erős anyag, így könnyűszerkezetes házak rendkívül tartósak lehetnek. Megfelelő tervezéssel és kivitelezéssel hosszú élettartamot biztosíthatnak.

Földrengésállóság: Az acél könnyűszerkezetek rugalmasak, ami lehetővé teszi számukra, hogy jobban ellenálljanak földrengéseknek. Ez fontos tényező lehet olyan területeken, ahol gyakoriak a földrengések.

Könnyen módosítható és bővíthető: A könnyűszerkezetes házak könnyen módosíthatók vagy bővíthetők, ha későbbiekben szükség van rá. Az acél elemek könnyen átrendezhetők vagy hozzáadhatók a meglévő szerkezethez.

Környezeti előnyök: Az acél újrahasznosítható anyag, és a könnyűszerkezetes házak kivitelezése során kevesebb hulladék keletkezhet a helyszínen, mint a hagyományos építési módszerek esetében.

Könnyű karbantartás: Az acél elemek általában könnyen karbantarthatók és kevesebb gondozást igényelnek a hagyományos építőanyagokhoz képest. Fontos azonban a megfelelő védőbevonatok használata a korrózió ellen.

Energiahatékonyság: A könnyűszerkezetes házak kiváló lehetőséget kínálnak az energiahatékonyság javítására, például hatékony hőszigetelés és korszerű nyílászárók alkalmazásával.

Költséghatékonyság: Bár az acél ára változó lehet, a könnyűszerkezetes házak általában versenyképesek lehetnek a hagyományos szerkezetekkel, különösen a gyorsabb építési idő és a könnyebb alapok miatt.

Egy 100 m2-es épület ACÉLSZERKEZETE akár 3-4 nap alatt is összeszerelhető a helyszínen.

Magyarország, Szlovákia, Ausztria  elismert kiemelten energiatakarékos könnyűszerkezetes épületek gyártójaként, a legfejletteb 3D-s tervezési (CAD) szoftvereket használjuk egy egyedi, nagy teljesítményű, milliméteres pontosságú gyártósorral együtt. Kiváló mechanikai jellemzőkkel rendelkező, hidegen formált, S350-GD szerkezeti acélprofilokat gyártunk – amelyek által jóval ellenállóbb szerkezeteket és merevebb padlókat tudunk kínálni Önnek, a helyi piac versenytársaival szemben.
 

GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA:

Vázszerkezeteinket és a beépítésre kerülő szerkezeteinket teljesen önálló módon gyártjuk, kiküszöbölve minden további egy helyszíni építkezésen még felmerülő költségeket, így a piacon elérhető bármely más hagyományos vagy alternatív szerkezetnél alacsonyabb árat tudunk kínálni Önnek. Rendszerünk az üzemi előregyártásnak köszönhetően 1% alatti hulladékkal dolgozik. Ez a fajta építési rendszer megfelel az európai normáknak, pontosabban az “Eurokód 3 – Acélszerkezetek tervezése” szabványainak, valamint az egész világon is jóváhagyható.

 
KIMAGASLÓ FÖLDRENGÉSÁLLÓSÁG VIZSGÁLATI EREDMÉNYEK ALAPJÁN 0,4G ÉRTÉK, MELY RICHTER SKÁLA SZERINTI 9,8 ERŐSSÉGET JELENT.
 

VÁZSZERKEZET:

Az épület külső és belső teherhordó falazata tüzihorganyzott C/c 100 mm széles könnyűfémváz profilokból készül, anyagminősége S350 GD – Z275, bordakiosztás 625 mm, anyagvastagság 1,00-1,5 mm. Az épület belső falszerkezetei tüzihorganyzott C/c 75 széles könnyűfémváz profilok felhasználásából készül, anyagminősége S350 GD – Z275, bordakiosztás 600 mm, anyagvastagság 1,0 mm.

A födémszerkezet egy vázszerkezetként készül. Az acélvázszerkezet tüzihorganyzott C/c 75 mm széles könnyűfémváz profilokból készülő rácsostartós geometriával kialakított keretszerkezetek, a keretszerkezetek anyagminősége S350 GD – Z275, a keretek kiosztása 625 mm, anyagvastagság 1,5 mm. Tetőszerkezet a födémszerkezettel azonos szerkezeti elemekből készülő vázszerkezet. Az acélváz elemek tizedmilliméter pontos méretre gyártási minőségben készülnek, a csavarhelyek a profilokban előre dimpeléssel készülnek.

Ár: 90.000 Ft/nm

Érdekel egy könnyű acél ház?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kollégáink minden kérdésedre megadják a választ.
Több mint 300 különböző ház tervvel, ügyfeleink az egész országban és külföldönön is elégedettek.